Det siger forældrene...

Babybite.dk

“TUSIND TAK!!"

Du skal vide, at det betyder en verden til forskel, at jeg HVER dag har din viden med mig i øret, når vi sidder omkring middagsbordet🤩
Jeg er blevet langt bedre til at “holde mund” overfor Freja på 3,5 år.. og er langt mere cool med at hun spiser med fingerne, og det HUN ønsker at spise - og i den størrelse HUN vælger.. og her er køkkenet med den største naturlighed aldrig lukket før sengetid..!! 🤩
Det er en befrielse ikke at tage udgangspunkt i vores forældres tilgang.. frygt, press og NEJ...!!
😘😍❤️”

- Hanne Jensen, tidligere deltager på Slut med Kræsenhed kurset.

Babybite.dk

“HVOR ER JEG VILD MED DIT “21 DAGES CHALLENGE”– FORLØB!"

Ikke nok med at vi pludselig forstår vores drenge på en helt andet måde (og hvorfor de reagerer som de gør), så virker det altså også! Vores store på 2,5 år spiser aftensmad som aldrig før. Han smager helt frivilligt på det meste og spiser fine portioner, hvor han før har været meget småtspisende ved aftensmaden. Så tusinde tak!”

– Mia Gøtze Malmos, deltager på "21 DAGES CHALLENGE" forløbet

Babybite.dk

“JEG VILLE ØNSKE, AT DETTE FORLØB FANDTES FOR MANGE ÅR SIDEN.

"Onlineforløbet “Slut med Kræsenhed” har virkelig gjort vores liv lettere på så mange måder.
Jeg vil anbefale alle forældre at hoppe ombord, hvis mad og måltider fylder i familien og hverdagen. Forløbet giver så meget indblik, viden, forståelse og redskaber som er nemme at gå til. Jeg ville ønske dette onlineforløb fandtes for mange år siden, det ville have skånet os for mange frustrationer, diskussioner, tid og penge gennem årene.”

Kærlig hilsen Tina Løvgreen, deltager på Slut med Kræsenhed-forløbet

Babybite.dk

“DETTE KURSUS ER NOGET AF DET BEDSTE, VI HAR GJORT FOR VORES FAMILIE..."

Da vores søn blev 2 år stoppede han næsten med at spise, og endte med kun at spise havregryn, tomatsovs med bønner og ris.

Siden dette kursus har vi allerede set en markant ændring i hans madindtag. Han er langt mere modig, kommer nu op til bordet og spiser og er nysgerrig på mad, som han normalt ikke ville røre med en ildtang.

Dette kursus er noget af det bedste, vi har gjort for vores familieliv. Kurset kan helt klart anbefales til andre som sidder med en følelse i maven om at det her ikke bare en fase.”

Isabella Mogensen, tidligere deltager på Slut med Kræsenhed-forløbet

Babybite.dk

“"MIN VARMESTE ANBEFALING TIL CHARLOTTE"

Jeg fik nogle helt konkrete øvelser til at hjælpe vores dreng til at få mere LYST til at spise og være med ved middagsbordet, og give ham, hans egen ret til at være med til at bestemme tilbage. Vi har efter en samtale med Charlotte og hendes kursus slut med kræsenhed fået en dreng, som vælger alt fra blomkål eller broccoli på sin tallerken og pasta eller ris. Han smager stadig ikke alle de ting, jeg ville ønske at han smagte på, men er meget mere villig til at deltage ved bordet.

Allerede efter 10 dage, havde vi markante ændringer i vores hjem når det handler om måltiderne. Vores dreng blomstrer, og før har han ikke kunne overskue større selskaber og at spise på samme tid, men nu spiser han og putter ting på sin tallerken, og hygger sig med det.

Han vil også gerne vælge nye ting, når vi er ude at handle, og så er han begyndt at prøve forskellige måder at spise maden på af, ved at blande ting sammen, eller ovenpå hinanden. Forleden dag, tog han grønkålen ud af køleskabet og ville spise det sammen med hans havregrød, fordi det havde han bare LYST til. Det er så fedt.
Jeg giver min varmeste anbefaling til Charlotte. Hun er fantastisk.
Vores dreng er SÅ madmodig nu, og det kan vi takke Charlotte for "❤️”

- Susie Andersen deltager på Slut med Kræsenhed onlineforløbet

Babybite.dk

“FORLØBET HAR PÅ ALLE MÅDER VÆRET EN FANTASTISK OG OPLYSENDE REJSE"

Min søn er hyper sensibel i munden og har ikke mange kræfter i munden – det har betydet han ikke alene havde svært ved at spise, men også udviklede en skræk overfor ny mad.

Men den fremtid han blev spået (med en fobi for mad) fortsætter han med at gøre til skamme.
Vi har fået en nysgerrig, modig dreng som tør se, røre og ikke mindst smage på ny mad!
Vi har som familie fundet en ro omkring måltiderne, som vi ikke før havde troet var muligt. Det har gjort en verden til forskel for os som forældre, og ikke mindst vores søn.

– Cecilie Kruse, deltager på Slut med Kræsenhed - forløbet

Babybite.dk

“JEG HAR FLERE GANGE BÅDE HAFT EN TÅRE I ØJNENE OG EN KLUMP I HALSEN "

"Jeg har stadig til gode at høre de sidste 2 lydfiler (må jeg indrømme pga ferie.)
Men de ting jeg har hørt ind til nu har virkelig været et wakeup call.
Jeg har flere gange haft både tåre i øjnene og en klump i halsen, netop fordi du har ramt så meget plet med de emner du kommer ind på.
Jeg glæder mig til for alvor at arbejde med de værktøjer (som jeg endnu ikke har hørt).
Men det at få sat ord på lige præcis de ting vi bøvler med har virkelig givet mig mod på at kæmpe videre på min søns præmisser så vi forhåbentligt kan ende med at arbejde sammen og ikke mod hinanden.
Tusind tak for muligheden for at være med.
Jeg glæder mig som en sindsyg til at høre de sidste 2 lydfiler."”

Britta, deltager på Slut med Kræsenhed - forløbet

Babybite.dk

“DENNE VIDEN BØR NÅ UD TIL ALLE - OGSÅ SUNDHEDSPLEJERSKER OG LÆGER"

Den første lydfil hørte jeg med tårer i øjnene for endelig var der en der vidste, hvordan det var hjemme hos os og som tilmed kunne hjælpe. Jeg har endelig turde slippe kontrollen med min 5 årige datters mad. Det betyder lige nu, at hun spiser meget lidt om aftenen, men hun har kontrollen. Vi har italesat, at man gerne må røre også selvom man ikke vil smage, og at det er ok at spytte ud.

Til slut vil jeg sige at denne viden bør ud til alle også sundhedsplejersker og læger. Min yngste på 2 som elsker mad og vil smage alt og røre alt, nyder også gavn af kurset. Nu øser hun selv op og hun nyder det

Tusind tak for din hjælp og for at italesætte et problem som læger italesætter som forældrenes hysteri (ihvertfald fald dem vi har mødt).”

Kirstine, deltager på Slut med Kræsenhed - forløbet

Babybite.dk

“VORES DRENG HAR LIGE SPIST BROCCOLI FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE"

Det er helt vildt! Tak Charlotte, dine værktøjer virker! Jeg er både rørt over din indsigt i de frustrationer, det er at have et “kræsent barn” (som jeg godt ved, at vi ikke må kalde ham længere). Men jeg er også helt overvældet over den forståelset, jeg har fået i mit barns spiseudfordringer. Tak igen! Jeg vil klart anbefale alle med “kræsne børn” at deltage i dette onlineforløb.”

Hanne Marie Paulsen, deltager på Slut med Kræsenhed - forløbet

Babybite.dk

“NU SIDDER VI ALLE AFSLAPPEDE VED SPISEBORDET OG HYGGER OS!"

"Mange tak for et lærerigt kursus. Inden var vores måltider ofte en kamp og meget nervepirende. Nu sidder vi alle meget afslappet ved spisebord og hygger os. Tak! Det er nemt at lytte til filerne i stedet for at læse en bog – det har jeg nemlig ikke tid til med de små." ”

Christine, deltager på Slut med Kræsenhed - forløbet

Babybite.dk

“BABYBITE BOXEN ER GULD VÆRD!!"

Jeg vil bare takke dig endnu engang Charlotte. Babybite boxen er guld værd! Hun har ikke helt styr på det med at spise selv endnu, men det går fremad hun et trodsalt kun 7,5 måned.
Øvet hendes bræk refleks med succses så nu giver vi rugbrød uden kerner med forskelligt pålæg (makrel opskrift fra boxen bl.a.). Hun er vild med det og spiser alt fra 1/2 til næsten en hel skive. Så tusind tak for dig 💗💗💗💗”

Ida Spangenberg, medlem af Babybite boxen

Babybite.dk

“VI ER VILDE MED BABYITE BOXEN!!"

Babybite-universet indeholder SÅ mange gode opskrifter. Det giver inspiration til at komme igang med mad til baby☀️
Udover boxen så er facebook-gruppen også ret god og Charlotte svarer lynhurtigt på hverdagens spørgsmål og grublerier🙌🏻”

Anja Riisager, medlem af Babybite Boxen

Babybite.dk

“HERHJEMME BRUGER VI BABYBITE BOXEN DAGLIGT"

Vi bruger den til at få inspiration til ny mad, så lillemanden ikke får det sammen igen og igen. At være en del af Facebook-gruppen, giver mig tryghed og mod til at udfordre mig selv til at turde udfordre min søn så han kan udvikle sig. Jeg oplever hurtig og brugbare svar, og anbefaler ofte Babybite til andre, både små og lidt større børn 🙂”

Melani Falk Kristensen, medlem af Babybite Boxen

Babybite.dk

“BEDRE START FÅR DIN BABY IKKE, HVIS DU SPØRGER MIG!

Jeg er på barsel med mit fjerde barn og har endnu engang haft behov for viden om og inspiration til min babys overgangskost.
Jeg har fulgt Charlottes opskrifter under hver barsel og er hver gang blevet hjulpet ikke bare godt, men fantastisk igennem perioden. Denne gang er ingen undtagelse!
Babyboxen indeholder ALT! Og jeg er overrasket over hvor meget jeg kan finde.
Jeg nu er bosiddende i Australien og kan derfor ikke tilgå alle ingredienser, men alligevel står Charlotte klar med gode råd og kompetent vejledning.
Jeg er yderst tilfreds. Og det er min lille babypige i den grad også!
Jeg vil anbefale alle der ønsker at give sit barn hjemmelavet, sund og varieret mad at investere i Babyboxen!
Bedre start får din baby ikke, hvis du spørger mig!”

Sanne Henriksen Ravn, medlem af Babybite Boxen

Babybite.dk

“BABYBITE BOXEN HAR GIVET MIG EN FANTASTISK START PÅ MAD TIL MIN BABY😊

De mange gode opskrifter og madplaner gør det nemt at få måltiderne ind i dagligdagen, og så er der altid en god stemning i facebook-gruppen.”

Katja Kau, medlem af Babybite Boxen