OM MIG

Jeg hjælper dagligt forældre med at give deres børn masser af madmod og madglæde samt, hvordan de skaber kærlige måltider - uden frustrationer.  

Det gør jeg bl.a. ved personlige konsultationer, onlinekurser, online medlemskaber, workshops og foredrag.

Jeg er uddannet PBA i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring (2005).

I 2016 blev jeg certificeret i metoden “Senquential Oral Sensory (S.O.S) approach to feeding therapy” (level 1), hvilket sanner grobund for den metode jeg bruger i min vejledning. 

Jeg har arbejdet med børns spisevaner de sidste 14 år og mit speciale er i "kræsne", småtspisende og sensitivt spisende børn. 

 

Det første jeg hjælper forældre med er, at det er vigtigt at have fokus på det fulde billede, når vi taler mad og måltider. Det handler ikke kun om det vores børn kommer i munden. Det handler ligeså meget om kærligheden, sanserne, trygheden og nærværet omkring spisebordet.

 

Som en del af mit arbejde, skriver jeg også en del artikler og udvikler mange opskrifter  for magasiner og aviser. I 2015 udgav jeg bogen “Magiske Måltider”, som er en vidunderlig inspirationskogebog til, hvordan man kan lave sanselig og kreativ mad med med sine børn.

Hvis du gerne vil have inspiration til en sundere hverdag med masser af dejlige opskrifter til din baby og større barn, så hop over på Babybite.dk, som jeg også er stifter af.

 
Tusind tak fordi du læser med.

Jeg håber at kunne inspirere dig og familien til en hverdag med masser af madmod og madglæde.

Kærligst
Charlotte Seeger